Over JobisJob

Over JobisJob

JobisJob geeft zowel werkzoekenden als werkgevers een voorsprong op de arbeidsmarkt, door het hen zo eenvoudig mogelijk te maken om elkaar te vinden.

JobisJob is een zoekmachine voor vacatures. Wij verzamelen vacatures van belangrijke vacaturesites. We ordenen deze nauwkeurig en verwijderen alle spam, zodat we jou een mooi eindproduct kunnen bieden: honderdduizenden serieuze vacatures. Dankzij onze eigen zoektechnologie en nauwkeurig aangepaste filters is een succesvolle carrière maar een paar slimme muisklikjes van je verwijderd.

Behalve een standaard zoekactie, kan je ook je netwerk en contacten aanboren door gebruik te maken van onze speciale zoekopties via sociale media. Ook kan je je zoektocht naar een nieuwe baan verder specificeren door vacatures en filters te bewaren, en e-mailalerts aan te maken. Deze alerts stellen jou automatisch op de hoogte van nieuwe vacatures die voldoen aan de door jou gekozen specificaties.

Vacaturesites en werkgevers kunnen er via JobisJob voor zorgen dat hun vacatures beter gevonden worden. Alle vacatures die op JobisJob staan verwijzen door naar de pagina waar de vacature oorspronkelijk op geplaatst is. Wij sturen serieuze kandidaten door naar uw site. Voor onze service brengen we geen kosten in rekening, maar we accepteren alleen verzoeken van betrouwbare bronnen.


Onze Achtergrond

JobisJob is in 2007 opgericht en heeft zijn activiteiten daarna uitgebreid naar Europa, Afrika, Azië/Pacifisch gebied en Noord- en Zuid-Amerika.

Onze aandeelhouders zijn o.a.Schibsted en Grupo Intercom. Shibsted Classified Media is een belangrijke investeerder in online advertentiebedrijven en gespecialiseerd in het behalen van hoge marktposities. Grupo Intercom is een internationale marktleider op het gebied van nieuwe technologie. Het bedrijf staat bekend om zijn voortdurende innovatie, en heeft meer dan 30 bedrijven onder zijn vleugels, hetzij door oprichting, hetzij door gedeeltelijk eigendom.


Onze Logo's