Over JobisJob

JobisJob geeft zowel werkzoekenden als werkgevers een voorsprong op de arbeidsmarkt, door het hen zo eenvoudig mogelijk te maken om elkaar te vinden.

JobisJob is een zoekmachine voor vacatures. Wij verzamelen vacatures van belangrijke vacaturesites. We ordenen deze nauwkeurig en verwijderen alle spam, zodat we jou een mooi eindproduct kunnen bieden: honderdduizenden serieuze vacatures. Dankzij onze eigen zoektechnologie en nauwkeurig aangepaste filters is een succesvolle carrière maar een paar slimme muisklikjes van je verwijderd.

Behalve een standaard zoekactie, kan je ook je netwerk en contacten aanboren door gebruik te maken van onze speciale zoekopties via sociale media. Ook kan je je zoektocht naar een nieuwe baan verder specificeren door vacatures en filters te bewaren, en e-mailalerts aan te maken. Deze alerts stellen jou automatisch op de hoogte van nieuwe vacatures die voldoen aan de door jou gekozen specificaties.

Vacaturesites en werkgevers kunnen er via JobisJob voor zorgen dat hun vacatures beter gevonden worden. Alle vacatures die op JobisJob staan verwijzen door naar de pagina waar de vacature oorspronkelijk op geplaatst is. Wij sturen serieuze kandidaten door naar uw site. Voor onze service brengen we geen kosten in rekening, maar we accepteren alleen verzoeken van betrouwbare bronnen.JobisJob is onderdeel van Adevinta

Adevinta Spain is een marktleider in digitale platformen en één van de vooraanstaande bedrijven in Spanje's technologie sector. Het bedient meer dan 18 miljoen gebruikers per maand in de sectoren Vastgoed (Fotocasa en habitaclia), Werkgelegenheid (InfoJobs), Automotive (coches.net en motos.net) en tweedehands-verkoop (Milanuncios en vibbo).


Adevinta's bedrijven zijn geëvolueerd van offline naar online met meer dan 40 jaar ervaring in Spanje en is een toonbeeld op internet geworden. Het hoofdkantoor staat in Barcelona. De 1100 medewerkers zijn toegewijd aan het bevorderen van postieve verandering in de wereld door innovatieve technologie, het stimuleren van nieuwe kansen voor wie er naar op zoek is en dingen een tweede leven geven.


Naast Spanje is Adevinta aanwezig in 14 andere landen in Europa, Latijns-Amerika en Noord-Afrika. Alle platformen bij elkaar ontvangen gemiddeld 1,5 miljard bezoeken per maand.


Bezoek adevinta.com voor meer informatie.Onze Logo's